Ledarna söker en lösningsorienterad förhandlare till Värmland

Ledarna söker en lösningsorienterad förhandlare till Värmland

Som förhandlare hos oss erbjuds du en självständig, mångfacetterad och utvecklande roll där du stöttar chefer i deras roll som chef och som anställd inom många olika typer av verksamheter och branscher.

Ledarna söker en lösningsorienterad förhandlare till region Värmland. Som förhandlare hos oss arbetar du med förhandling och chefsrådgivning på individnivå.

Arbetsuppgifter

Arbetet omfattar arbetsrättsliga frågor (MBL, LAS m m) och renodlad rådgivning inom såväl chefs- och villkorsfrågor som ledarskapsfrågor i stort. Du kommer att coacha chefer på alla nivåer och arbetet sker genom både fysiska möten och via telefon. Du fungerar även som stöd och bollplank till Ledarnas lokala chefsföreträdare. Arbetet omfattar även lönebildningsfrågor, främst då Ledaravtalet. Särskild vikt läggs vid att kunna förstå chefers situation varför egen chefserfarenhet är värdefull.

Du driver dina egna processer men ingår i ett team av erfarna förhandlare över hela landet. Lämplig bostadsort Karlstad med omnejd, du utgår från ditt hemmakontor och är verksam i området Värmland och Örebro. Körkort och tillgång till bil i tjänsten är ett krav. Du rapporterar till chefen för Förhandlingsservice i Stockholm.

Din profil
  • Egen chefs- eller ledarerfarenhet
  • Erfaren och lösningsinriktad förhandlare
  • Du har högskoleutbildning eller motsvarande
  • Dokumenterad erfarenhet av arbetsrätt
  • Körkort och egen bil
Som person är du proaktiv och van att arbeta självständigt. Du är lyhörd, förtroendeingivande och kan möta människor på alla nivåer. Vi ser gärna att du är serviceinriktad och en god pedagog.

Frågor

Har du frågor om din ansökan är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Natasha Casas-Cordero på personal@ledarna.se. Tillgänglig: v.27, åter v.34.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Claes Falk, claes.falk@ledarna.se. Finns tillgänglig: v.27-33.

Ansökan

Din ansökan (cv och motivationsbrev) vill vi ha snarast då urval och intervjuer görs löpande dock senast den 20 augusti. På grund av ledigheter under juli/augusti så kan återkoppling dröja till augusti/september. Det första steget i urvalsprocessen påbörjas v. 34.

Övrigt

Heltid och tillsättning sker enligt överenskommelse. Tjänsten utgår från ditt hemmakontor och verksamhetsområdet är Värmland och Örebro. Läs gärna mer om vad Ledarna som arbetsgivare kan erbjuda dig.

Inför rekryteringsarbetet har Ledarna tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 19 aug 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bra chefer och ett gott ledarskap ger resultat och föder framgång - människor växer och verksamheter och samhällen utvecklas. Vill du vara med och jobba för att Sverige ska ha världens bästa chefer?

På Ledarna blir du en del i en modern organisation som tillvaratar chefers intressen och förstår chefsrollen fullt ut. Vi är en uppskattad arbetsplats med en tydlig vision, verksamhetsinriktning, mål och värdegrund. Våra medarbetare har hög kompetens och värdefull erfarenhet. Vi jobbar tillsammans, bryr oss om varandra och har roligt på jobbet.