Fastighetstekniker med el-kunskaper sökes i Karlstad

Fastighetstekniker med el-kunskaper sökes i Karlstad

Tjänsten

Om du är en fastighetstekniker med intresse för el kan du vara vår nya medarbetare!

Vi behöver förstärka vårt team i Karlstad med en tekniker som kommer att jobba med felavhjälpande underhåll samt servicearbeten inom fastigheter. I tjänsten ingår både planering av underhållsåtgärder och hantering av akut uppkomna situationer. Att kunna lösa dessa uppgifter kan ibland vara knepigt och därför är din problemlösningsförmåga A och O i arbetet. Som tur är kan du alltid ta hjälp av dina engagerade kollegor.

Vi ansvarar för driften och underhållet av flertal fastigheter och byggnader som ägs av våra kunder. I Karlstad jobbar vi med kommersiella kunder, till exempel Jernhusen, Telia och Storebrand. Då du som regel utgår från hemmet med servicebil erbjuds hemgaragering i anställningen. Vårt lokala kontor ligger i Karlstad och där brukar vi samlas vid lunch och arbetsplatsträffar. Du kommer att få jobba med 6 trevliga och kompetenta medarbetare.

Kvalifikationer
 • Några års erfarenhet av arbete som servicetekniker
 • Kompetens inom el
 • Teknisk utbildning på minst gymnasienivå eller motsvarande kompetens
 • God förmåga att kommunicera med kunder
 • Behärskar svenska mycket väl, både i tal och skrift
 • God datorvana och administrativ förmåga då all rapportering sker digitalt
 • B-körkort
Meriterande
 • El-behörighet och ett giltigt certifikat, BB1/BB2
 • Reservkraftkörning
 • UPS, 48-Volt system
 • Kunskap inom styr & reglerteknik
Din profil

En hög servicenivå är någonting som du kommer att behöva i denna tjänst. Dessutom är du nyfiken och gillar att ständigt utvecklas, kanske mest inom el. På grund av ditt sätt att strukturera och planera dina arbetsdagar undviker du de flesta stressiga situationerna som kan förekomma. Du har även ett lösningsorienterat synsätt i de problem som du ställs inför och är duktig på att slutföra dina uppgifter.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta

Områdeschef Håkan Bergström, 072 243 05 43

Rekryterare Julia Majuri, 072 451 25 75

Om L&T

Lassila & Tikanoja är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. I Sverige har vi i dag ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice som alla förenklar vardagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper våra kunder till en bättre, mer produktiv och miljövänligare morgondag. L&T Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet och sysselsätter ca 1 000 medarbetare och omsatte under 2017, 1 184 MSEK. Sverige är uppdelad på två verksamheter Lassila & Tikanoja FM AB samt Lassila & Tikanoja Service AB.

Den finska koncernmoderbolaget Lassila & Tikanoja oyj har verksamhet i Finland, Sverige och Ryssland. 2017 omsatte koncernen 712,1 miljoner euro och sysselsätter ca 8 700 personer. L&T är noterat på Nasdaq OMX Helsingfors.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 apr (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lassila & Tikanoja är ett serviceföretag som har som mål att förverkliga den cirkulära ekonomin i praktiken. I Sverige har vi i dag ansvarsfulla och hållbara facility management tjänster inom både arbetsplatsservice och fastighetsservice som alla förenklar vardagen för våra kunder inom skolan, vård & omsorg, handel, kontor, logistik och industrin. Vi hjälper våra kunder till en bättre, mer produktiv och miljövänligare morgondag. L&T Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet och sysselsätter ca 1 000 medarbetare och omsatte under 2017, 1 184 MSEK. Sverige är uppdelad på två verksamheter Lassila & Tikanoja FM AB samt Lassila & Tikanoja Service AB. Den finska koncernmoderbolaget Lassila & Tikanoja oyj har verksamhet i Finland, Sverige och Ryssland. 2017 omsatte koncernen 712,1 miljoner euro och sysselsätter ca 8 700 personer. L&T är noterat på Nasdaq OMX Helsingfors.