Sjuksköterskor, njurmedicinkliniken, Karlstad

Sjuksköterskor, njurmedicinkliniken, Karlstad

Som sjuksköterska arbetar du i team med sedvanliga arbetsuppgifter. Du leder och ansvarar för den dagliga omvårdnaden runt patienten. Inskolningen är individuellt anpassad med erbjudande om mentorskap. Heltid/deltid.

Kvalifikationer
Du är eller kommer snart att bli legitimerad sjuksköterska. Förutom dina formella kunskaper och meriter lägger vi stor vikt på personlig lämplighet som bemötande och ansvarstagande. Du har god samarbetsförmåga men tycker även om att jobba självständigt. Du är en person med stort engagemang, gillar utmaningar och är lösningsfokuserad. Du vill vara delaktig i en utvecklande verksamhet som utnyttjar möjligheten att genom nya arbetssätt och ny teknik erbjuda patienten en god vård. Ledordet är patienten i fokus.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Carina Flodman, avdelningschef
Telefon 054-61 70 40
Område Karlstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Välkommen till njurmedicin, avdelning 33, en medicinsk akutvårdsavdelning med 16 vårdplatser. Vi söker dig som vill ha ett varierande samt utmanande arbete och som vill ha möjlighet till utveckling i yrkesrollen. Vi erbjuder dig en öppen och trevlig arbetsmiljö där vi jobbar med ständiga förbättringar och där nytänkande genomförs.