Sjuksköterskor, akutmottagningen, Karlstad

Sjuksköterskor, akutmottagningen, Karlstad

Vi erbjuder dig: * Individuell inskolningsplan (beroende på tidigare erfarenhet och utbildning) * Mentor * Ett spännande och omväxlande arbete med möjlighet att ingå i våra resursgrupper och förbättringsarbeten. * Vidareutveckling i din yrkesroll som sjuksköterska inom akutsjukvård.

Kvalifikationer
Är du : - legitimerad sjuksköterska. - glad, positiv och tycker om utmaningar? - stresstålig och har lätt för att samarbeta? Då är du är den sjuksköterska vi söker! Stor vikt lägges vid personlig lämplighet och vidareutbildning är meriterande. Minst ett års erfarenhet är önskvärt.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Kristina Schyman, avdelningschef
Telefon 054-61 55 53
Område Karlstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 nov (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Är du intresserad av ett spännande arbete med stor variation och samtidigt bidra till andra människors hälsa? Vill du ingå i ett team där arbetet bygger på kunskap, kvalitet och känsla? Då är du den vi söker. Med din hjälp blir både vi och patienterna bättre. Våra sektioner är ortopedi, kirurgi, medicin, gynekologi, barn- och ungdomsmedicin samt allmänmedicin. Är du nyfiken på oss? Ring gärna för mer information. Vi ser fram emot din ansökan till vår akutmottagning!