Sjuksköterska, uppvakningsavdelningen, Karlstad

Sjuksköterska, uppvakningsavdelningen, Karlstad

På UVA vårdas patienter som genomgått operationer eller undersökningar/behandlingar som kräver anestesi. Mixtjänst.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Tidigare erfarenhet av postoperativ vård, intensivvård eller anestesi är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, flexibilitet och god samarbetsförmåga.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Emma Eriksson, avdelningschef
Telefon 054-19 14 24
Område Karlstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Uppvakningsavdelningen (UVA) är en del av AnOpIVA kliniken. Totalt är vi cirka 400 medarbetare varav ca 40 personer arbetar på UVA. Vi söker en sjuksköterska som vill vara med att utveckla och förbättra uppvakningsvården i Värmland.