Sjuksköterska, habiliteringen, Värmland

Sjuksköterska, habiliteringen, Värmland

Barn- och ungdomshabiliteringen är en länsövergripande specialistresurs för personer med varaktiga funktionsnedsättningar. Målgruppen är barn och ungdomar med intellektuell funktionsnedsättning och /eller neurologisk betingad rörelsefunktionsnedsättning, många har även neuropsykiatriska tillstånd. På habiliteringen arbetar vi familjeorienterat med barnets behov i centrum för att skräddarsy insatserna. Vi jobbar i tvärprofessionella team, här får du ett varierat arbete med engagerade kollegor samt stor möjlighet att utveckla arbetet. Det mesta av verksamheten är förlagt till Karlstad, men det finns även kontor i Arvika, Kristinehamn, och Torsby. I dina arbetsuppgifter ingår medicinsk rådgivning och uppföljning till barn/ungdomar och deras familjer. Viktiga områden är bland annat nutrition, inkontinens, epilepsi, smärta, pubertetsutveckling, samlevnad samt aktuell diagnosinformation där behandling och medicinering ingår. Du får * Arbeta i tvärprofessionella team utifrån en helhetssyn på insatser riktade till barn/ungdomar med funktionsnedsättning. * Möjligheter att påverka såväl verksamhetens som den egna professionens innehåll och utveckling * Goda möjligheter till kompetensutveckling internt och externt både yrkesspecifikt och habiliteringsövergripande. * Mentorstöd

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har vidareutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdomar eller distriktssjuksköterska. Vi förutsätter att du har god samarbetsförmåga, förmåga att arbeta självständigt och är intresserad av utvecklingsarbete utifrån din profession. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort erfordras, leasingbil finns.

Inför anställning vid Barn- och ungdomshabilitering ska du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "Begäran om utdrag ur belastningsregistret för personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder." Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Marianne Fleron, sektionschef
Telefon 054-61 85 53
Område Karlstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.