Psykolog, habiliteringen, Karlstad

Psykolog, habiliteringen, Karlstad

Vi söker nu en legitimerad psykolog till vuxenhabiliteringen. Vi erbjuder dig ett intressant och stimulerande arbete i nära samarbete med övriga psykologer samt andra yrkesprofessioner i teamet. Vi upplever att ingen dag är den andra lik. Vi möter ständigt nya utmaningar i samtal med klienter och personal.

Arbetet innefattar bedömnings- och behandlingsarbete till vuxna med funktionsnedsättning, både individuellt och i grupp. En del av arbetsuppgifterna består av stöd, rådgivning och konsultation till personal och närstående. Arbetet sker i nära samverkan med övriga professioner inom vuxenhabiliteringen, annan personal och andra myndigheter. Metod- och utvecklingsarbete ingår också i arbetsuppgifterna. Tillsammans med verksamhetens övriga psykologer finns stora möjligheter till utveckling av metoder och arbetssätt i verksamheten. Arbetet på Vuxenhabiliteringen ger goda möjligheter till yrkesmässig fortbildning samt intern kompetensutveckling.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är leg psykolog. Erfarenhet och kompetens inom habiliteringens målgrupper är meriterande liksom erfarenhet av arbete inom habilitering eller närliggande verksamheter.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där såväl förmågan att bedriva självständigt arbete som att samverka med andra är viktig.
Körkort är önskvärt.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.liv.se/vuxenhabilitering

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i ett oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Susanne Lindell, enhetschef
Telefon 054-61 40 92
Område Karlstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Psykolog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 nov (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.
Fr o m januari 2018 har barn- och ungdomshabiliteringen och vuxenhabiliteringen samlats i det gemensamma verksamhetsområdet habiliteringen. Verksamheten är en länsövergripande specialistresurs för habilitering av barn, ungdomar och vuxna. Inom habiliteringen finns cirka 80 medarbetare.
Vuxenhabiliteringen i Värmland är en länsövergripande verksamhet där personalen består av olika professioner som kuratorer, psykologer, fysioterapeuter/sjukgymnaster, habiliteringsassistent, arbetsterapeuter, logopeder, dietist och läkare. Verksamheten ska genom habiliteringsinsatser tillgodose behov hos vuxna personer med intellektuell funktionsnedsättning, autismspektrumstillstånd, förvärvad hjärnskada som medfört betydande kognitiv funktionsnedsättning samt till vuxna med rörelsehinder efter skada eller sjukdom i tidig ålder.