Leg psykolog, PTP-psykolog, psykologmott för föräldra- och barnhälsovård

Leg psykolog, PTP-psykolog, psykologmott för föräldra- och barnhälsovård

Du som vill arbeta med att främja psykisk hälsa och förebygga psykisk ohälsa hos blivande föräldrar och familjer med barn i förskoleåldrarna är välkommen till oss! Vi är en engagerad psykologgrupp som består av såväl nya som mer erfarna psykologer. Vi arbetar med råd, stöd, utrednings-, och behandlingsarbete riktat till blivande och nyblivna föräldrar, småbarnsföräldrar och barn upp till förskoleklass. Konsultation till barnmorskemottagning och BVC, samverkan med vårdgrannar ingår också i arbetet liksom deltagande i vårt gemensamma länsövergripande arbete med fortbildning och metodutveckling. Vårt uppdrag är att stärka friskfaktorer och minska riskfaktorer under de viktiga första åren i livet. Psykologmottagningen är placerad i Karlstad och har ett länsövergripande uppdrag där resor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad psykolog alternativt vill göra din PTP-tjänstgöring. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Som PTP-psykolog kommer du via PTP-programmet att delta i utbildningsdagar samt regelbundet träffa de övriga PTP-psykologerna i landstinget. Tjänstgöringen sker under handledning.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister, som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9" Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Marja Rudenhed, verksamhetschef/ leg psykolog
Telefon 054-61 40 27
Område Karlstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 aug (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.