Fysioterapeut, kirurgkliniken, Karlstad

Fysioterapeut, kirurgkliniken, Karlstad

Nu söker vi dig som är legitimerad fysioterapeut. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av bedömning, behandling och rehabilitering, därutöver kommer du att utbilda patienter, anhöriga och medarbetare. Arbetet präglas av rörlighet och variation och förutsätter en flexibilitet samt en vilja och förmåga att arbeta både i team och självständigt. Denna tjänst innebär att du blir anställd direkt under verksamhetschefen vid kirurgkliniken. Du kommer att ha ett delat uppdrag med en kollega som är anställd på rehabiliteringen specialistvård.

Kvalifikationer
Du är legitimerad fysioterapeut med kompetens och intresse för rehabilitering inom slutenvård har du erfarenhet inom kirurgi är det meriterande. Vi fäster stor vikt vid god samarbetsförmåga, samt intresse och förmåga att metod- och verksamhetsutveckla.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Annika Carlson, avdelningschef
Telefon 054-61 63 09
Område Karlstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 sept (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Inom kirurgi arbetar vi både med akut och planerad kirurgi med upptagningsområde för hela Värmland. Avdelning 5 är en avdelning med specialinriktning på gastroenterologisk kirurgi. Avdelningen har 26 platser och är uppdelad i övre gastro och kolorektal. Avdelning 6 har 30 vårdplatser med inriktning akutvård, trauma, hjärnskador och kärlkirurgi. Vi erbjuder dig en arbetsplats där arbetssättet präglas av god stämning, utrymme för egna initiativ, humor och ett utpräglat utbildningsintresse. På avdelningen arbetar vi i team med patientnärmre vård som arbetsmodell. Vi har ett teamarbete med många professioner involverade i den dagliga verksamheten för att hjälpa varje patient att återfå sin tidigare förmåga i stor utsträckning som möjligt.