Dietist, kirurgmottagningen, Centralsjukhuset, Karlstad

Dietist, kirurgmottagningen, Centralsjukhuset, Karlstad

Kirurgmottagningen söker en legitimerad dietist. Du kommer att arbeta med patientrelaterade nutritionsfrågor inom slutenvården, där onkologi och öron näsa hals kommer att vara dina främsta arbetsområden. I dina arbetsuppgifter ingår att bedöma energi- och näringsbehov samt lägga upp individuella nutritionsbehandlingsplaner till inneliggande och polikliniska patienter. Du kommer även att arbeta med utvecklings- och kvalitetsarbete i samarbete med klinikernas nutritionsombud. Nutritionsarbetet värdesätts högt av verksamheterna, och som dietist samarbetar du med klinikens sjuksköterskor och läkare kring patienten. Vi ser gärna att man arbetar i team, och arbetet kring detta har kommit olika långt i patientgrupperna. I arbetsuppgifterna ingår att utveckla dietistens roll i teamet. Vi erbjuder ett varierande arbete med stora möjligheter att påverka arbetsupplägget. Grundanställningen är på kirurgkliniken.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad dietist. Det är meriterande med erfarenhet av svårt sjuka patienter samt goda kunskaper i klinisk nutrition, både enteral- och parenteral nutrition. Stor vikt läggs vid flexibilitet, god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Christina Polleryd, avdelningschef
Telefon 054-61 64 12
Område Karlstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 nov (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. På kirurgmottagningen har vi dagvårdsverksamhet, stomimottagning, sjuksköterske-/läkarmottagning, kurator samt dietist samlat i samma lokaler. På kliniken finns sen tidigare två heltidsanställda dietister och inom landstinget i Värmland finns ett kontaktnät mellan dietisterna.