Avdelningschef, endoskopimottagningen, Karlstad och Arvika

Avdelningschef, endoskopimottagningen, Karlstad och Arvika

Vi söker nu en avdelningschef till endoskopimottagningen på Centralsjukhuset i Karlstad och Arvika. Endoskopimottagningen bedriver verksamhet på 2 orter, på Centralsjukhuset i Karlstad och på sjukhuset i Arvika och uppdraget omfattar i dagsläge ett team av 25 medarbetare med hög kompetens där 2,5 överläkare, stort antal roterande kirurger och gastroenterologer, 3 skoperande sjuksköterskor och 14 st sjuksköterskor, 1 undersköterska och 1 sjukvårdsbiträde ingår.

På mottagningen bedrivs planerade och akuta endoskopiska undersökningar och interventioner av sjukdomar i magsäck, tunntarm, tjocktarm och gallvägar. Mottagningen har ett högt arbetstempo med klara produktionsmål. Verksamheten bedrivs ständigt med uppdaterad metodologi och modern teknologi och har ett tydligt fokus på utveckling och utbildning både nationellt och internationellt.

Vi erbjuder dig härmed en arbetsplats som präglas av god stämning, bra logistik, helt nya lokaler, utrymme för egna initiativ och ett utpräglat utbildnings- och utvecklingsintresse.

Kvalifikationer
Du har relevant högskoleutbildning och gedigen erfarenhet av hälso- och sjukvård inom opererande specialitet. Klinisk erfarenhet från endoskopisk verksamhet är meriterande. Dokumenterad erfarenhet och goda resultat av personal-, ekonomi- och organisationsfrågor är meriterande.

Arbetet som avdelningschef på endoskopimottagning kräver tydlighet, lyhördhet och god samarbetsförmåga då verksamheten har många kontaktytor med övriga kliniker i organisationen. Du är följsam, närvarande och har förmågan att hantera många frågor samtidigt, vilket kräver att du är stresstålig och kan prioritera. Vidare har du förmågan att strukturera ditt arbete och ta initiativ, du gillar de utmaningar som finns i en expansiv verksamhet och du är lösningsorienterad.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert.

Utdraget får inte vara äldre än ett år.

Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9".

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Elias Tsiolis, verksamhetschef nås via sekreterare
Telefon 054-61 53 63
Område Karlstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.

Kirurgkliniken i Arvika och Karlstad där endoskopimottagning tillhör är ett verksamhetsområde med ca 320 medarbetare. Vi erbjuder ett brett planerat kirurgiskt vårdutbud inklusive endoskopiska undersökningar och avancerade endoskopiska ingrepp.
Endoskopimottagningen är en expansiv verksamhet med ständig ökning av antal undersökningar, antal medarbetare och utvidgning av vårdutbudet. I år flyttade verksamheten i Karlstad in i helt nya ändamålsenliga lokaler med senaste teknologin och modern inredning som skapar en bra arbetsmiljö med god logistik.
År 2017 genomfördes ca 5500 diagnostiska och terapeutiska undersökningar på Centralsjukhuset i Karlstad samt ca 1800 på Sjukhuset i Arvika.