Arbetsterapeut, stroke/hjärnskaderehab, rehabiliteringsenheten, Karlstad

Arbetsterapeut, stroke/hjärnskaderehab, rehabiliteringsenheten, Karlstad

Rehabiliteringsenheten Centralsjukhuset i Karlstad och sjukhuset i Arvika är en verksamhet med cirka 90 medarbetare i Karlstad och 25 medarbetare i Arvika. Rehabiliteringsenheten har fyra verksamhetsområden; arbetsterapi, kuratorsverksamhet, musik- och bildterapi och fysioterapi. Vi söker nu legitimerad arbetsterapeut till rehabiliteringsenheten Centralsjukhuset för arbete inom stroke/hjärnskaderehabilitering inom slutenvård.

Kvalifikationer
Legitimerad arbetsterapeut med kompetens och intresse för rehabilitering inom strokerehabilitering och/eller hjärnskaderehabilitering. Erfarenhet inom specialiserad slutenvård är meriterande. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av bedömning, behandling, förskrivning och utprovning av hjälpmedel. Arbetet präglas av rörlighet och variation och förutsätter en flexibilitet samt en vilja och förmåga att arbeta både i team och självständigt. Vi fäster stor vikt vid god samarbetsförmåga, intresse och förmåga att metod- och verksamhetsutveckla samt personlig lämplighet.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Eva Möllberg, verksamhetschef
Telefon 054-61 60 69
Område Karlstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjukgymnastik & Rehab, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 juli (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.