Arbetsterapeut, rehabiliteringsenheten, Karlstad

Arbetsterapeut, rehabiliteringsenheten, Karlstad

Rehabiliteringsenheten Centralsjukhuset Karlstad och Arvika är en enhet med ca 90 medarbetare i Karlstad och 25 medarbetare i Arvika. Rehabiliteringsenheten har fyra verksamhetsområden; arbetsterapi, fysioterapi, kuratorsverksamhet samt musik- och bildterapi. Vi söker nu en legitimerad arbetsterapeut till rehabiliteringsenheten Centralsjukhuset Karlstad. Tillsammans med fyra medarbetare så kommer du främst att arbeta inom handrehabilitering gentemot ortopedmottagningen med olika handskador. Arbete sker även gentemot reumatologimottagningen och övriga kliniker med patienter med handrelaterade besvär som kräver specialistvård. Rehabiliteringsenheten arbetar gentemot flertalet verksamhetsområde/specialiteter på Centralsjukhuset, vilket innebär att tjänstgöring, över tid, även kan bli aktuellt inom andra områden utifrån behov, kompetens och intresse. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av bedömning, behandling/träning och utprovning/tillverkning av ortoser. Arbetet präglas av rörlighet och förutsätter en flexibilitet samt en vilja och förmåga att arbeta både i team och självständigt.

Kvalifikationer
Legitimerad arbetsterapeut med kompetens och intresse för handrehabilitering. Erfarenhet inom handrehabilitering är meriterande. Vi fäster stor vikt vid god samarbetsförmåga, flexibilitet, intresse och förmåga att metod- och verksamhetsutveckla samt personlig lämplighet.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Eva Möllberg, verksamhetschef
Telefon 054-61 60 69
Område Karlstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Sjukgymnastik & Rehab, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 juni (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.