Installationselektriker

Installationselektriker

Vi förstärker vår organisation och söker nu en installationselektriker till Glacell i Karlstad!

Om rollen

Din roll blir att arbeta med nyinstallation och felsökning, främst hos våra kunder inom vägbelysning, solenergi samt byggproduktion. Som elektriker träffar du dagligen våra kunder och stöttar dem med problemlösning. I rollen ingår självständigt arbete med frihet under ansvar, du kommer att ha tillgång till servicebil och utför uppdrag huvudsakligen i regionen.

Om dig

Du har en 3-årig yrkesutbildning inom el och har tidigare erfarenhet av att arbeta som elektriker. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Vi söker dig som är teknikintresserad och som har ett stort engagemang i ditt arbete. Du är resultatfokuserad, noggrann och mån om att leverera ett arbete med hög kvalitet. För att lyckas i rollen är det även viktigt att du trivs med att arbeta i grupp och har lätt för att samarbeta. Du är serviceinriktad och anstränger dig för att leverera bra lösningar till kund.

Vi erbjuder

Glacell är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.

Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag, så sök tjänsten redan idag.

(Vi arbetar med centrala avtalspartners och avböjer därför alla erbjudanden om annonserings- eller rekryteringshjälp i denna rekrytering).
Mer info
Kontaktperson Robert Ambjörnsson, Projektledare
Telefon 0733-37 61 50
Område Karlstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 okt 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Glacell utför heltäckande lösningar inom el: automation, installation, reservkraft, vägbelysning, data/tele, säkerhet och solenergi.

Vi konstruerar lösningar, installerar och monterar samt utför service och underhåll Inom alla segment. Vi har egna verkstäder där vi utför service och underhåll.

Glacell är en del av Lambertsson Sverige AB som ingår i Peabkoncernen.