Installationselektriker

Installationselektriker

Vi förstärker vår organisation och söker nu en installationselektriker till Glacell i Karlstad! Glacell bedriver en rikstäckande elinstallations- och serviceverksamhet, med en särskilt spetskompetens inom solenergi.

Om rollen

Som elektriker hos oss på Glacell kommer fokus ligga på nyproduktion av flerfamiljsbostäder, vägbelysningsentreprenader och solcellsinstallationer. Även mindre installationsarbeten och servicejobb kan förekomma. Hos oss får du ett varierande arbete med mycket kundkontakter där du är delaktig i hela processen - från första bottenplattan till sista belysningsarmaturen.

Om dig

Vi söker dig som har ett stort engagemang i ditt arbete. För att lyckas i rollen är det även viktigt att du trivs med att arbeta i grupp och har lätt för att samarbeta. Du är serviceinriktad, noggrann och anstränger dig för att leverera bra lösningar till kund.

Du som söker tjänsten ska ha en 3-årig yrkesutbildning inom el och B-körkort är ett krav för tjänsten. Du har god datorvana och grundläggande kunskaper i att läsa ritningar och kopplingsscheman. Har du utbildning inom mobila arbetsplatsformar, heta arbeten och arbete på väg 1 + 2 är detta meriterande.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Robert Ambjörnsson, Projektledare, 0733-37 61 50,
Mer info
Kontaktperson Robert Ambjörnsson, Projektledare
Telefon 0733-37 61 50
Område Karlstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (17 dagar kvar)