Vi förstärker vår organisation och söker nu en installationselektriker till Glacell i Karlstad!

Om rollen

Som elektriker hos oss på Glacell kommer fokus ligga på nyproduktion av flerfamiljsbostäder, vägbelysningsentreprenader och solcellsinstallationer. Även mindre installationsarbeten och servicejobb kan förekomma. Hos oss får du ett varierande arbete med mycket kundkontakter där du är delaktig i hela processen - från första bottenplattan till sista belysningsarmaturen.

Om dig

Du har en 3-årig yrkesutbildning inom el och har tidigare erfarenhet av att arbeta som elektriker. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Vi söker dig som är teknikintresserad och som har ett stort engagemang i ditt arbete. Du är resultatfokuserad, noggrann och mån om att leverera ett arbete med hög kvalitet. För att lyckas i rollen är det även viktigt att du trivs med att arbeta i grupp och har lätt för att samarbeta. Du är serviceinriktad och anstränger dig för att leverera bra lösningar till kund.

Om företaget

Glacell bedriver en rikstäckande elinstallations- och serviceverksamhet, med en särskilt spetskompetens inom solenergi. Vi ingår i Peab-koncernen och ägs av Lambertsson, ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner, TA-material och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Våra kärnvärden Jordnära, Personliga, Pålitliga och Utvecklande präglar vår företagskultur och vår vardag. Hos oss får du vara del i ett personligt företag som sätter människan i centrum. Genom korta beslutsvägar och stor möjlighet till påverkan ger vi varandra förtroendet att växa. Vill du också vara med och utveckla vår verksamhet?

Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag, så sök tjänsten redan idag.

(Vi arbetar med centrala avtalspartners och avböjer därav alla erbjudanden om annonserings- eller rekryteringshjälp i denna rekrytering).

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Robert Ambjörnsson, Projektledare, 0733-37 61 50,
Mer info
Kontaktperson Robert Ambjörnsson, Projektledare
Telefon 0733-37 61 50
Område Karlstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 okt (38 dagar kvar)