Elektriker och Automationsinstallatör

Elektriker och Automationsinstallatör

Vi ser en spännande tid framför oss med flertalet nya projekt i Stockholm och Uppsala inom processindustri, därför avser vi att utöka vår verksamhet och söker kompetenta och engagerade medarbetare.

Våra åtaganden omfattar
  • Instrumentinstallationer
  • Elinstallationer
  • Klenrörsinstallationer
  • Automatikskåpbyggen
  • Optofiber- och datanätsinstallationer
  • Installationer i EX-miljö
Kvalifikationer
Vi söker arbetsledare, installatörer och montörer med högskole- eller gymnasieutbildning inom exempelvis el, automation eller elektronik. Det är starkt meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom el-, mät-, och reglerteknik. Det är även meriterande om du har erfarenhet från processindustrin. Goda kunskaper i svenska är ett krav och kunskaper i engelska och tyska är meriterande.

Som person trivs du både med att arbeta självständigt och tillsammans med andra. Du har en positiv inställning, är lösningsorienterad och tycker om att lära sig nya saker. I rollen ingår en del dokumentation så du behöver ha vana och intresse för att dokumentera ditt arbete på ett strukturerat sätt.

Tjänsterna kommer att tillsättas löpande så inkom med din ansökan redan idag.
Mer info
Email Mejla LIAB Instrumenteringar AB
Område Karlstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.liab.com
Sista ansökningsdag 22 okt 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LIAB Instrumenteringar AB grundades 1988 av nuvarande ägare och har sitt säte i Karlstad.

Vi installerar och levererar system och automationsutrustning till industri- och processanläggningar primärt inom läkemedelsindustrin, pappers- och cellulosaindustrin samt oljeraffinaderier.

I vår verkstad monteras och färdigställs automatikskåp, lådor och övrig utrustning som krävs för installationen. Merparten av arbetet sker ute hos våra kunder.