Kvalitetsbygg söker Platschefer

Kvalitetsbygg söker Platschefer

Tjänstebeskrivning

I rollen som Platschef har du en central roll i projekt inom både ROT och Nyproduktion där du ansvarar för att projektmålen uppnås. Du är affärsinriktad, kundorienterad och driver projekt utifrån tidsplan och budgetmål. Du anordnar och leder möten och besiktningar, samt bistår vid ekonomiska avstämningar. Du medverkar även vid upphandlingar och har ansvar för projektets kvalitet och arbetsmiljöarbete. I denna roll direktrapporterar du till arbetschef.

Vidare kommer du även att ansvara för följande arbetsuppgifter:
  • Inköp och drift av UE
  • Övriga löpande inköp inom projektet
  • Ansvar för ÄTA-hantering
  • Upprätta APD-plan samt total kontrollplan
  • BF9K-ansvar för projektet
  • Ansvarig för resurser samt logistik
  • Daglig kontakt med UE och arbetsledare
Hos KvalitetsBygg AB får du möjlighet att utvecklas i ett företag med god stämning i en expansiv fas. Du blir en del av en entreprenörsdriven verksamhet som satsar på hög kvalitet, hög kompetens och service.

Krav på person

Vi söker dig som har byggrelaterad högskole- eller civilingenjörsutbildning eller motsvarande, samt att du har arbetat som Platschef inom både ROT och nyproduktion i minst 3 projekt. Du ska även ha erfarenhet av samverkansentreprenader. För att lyckas i rollen som Platschef hos KvalitetsBygg AB tror vi att du är en ödmjuk, utåtriktad och social person med en god analytisk förmåga. Det är även av stor vikt att du är affärs- och resultatinriktad samt har förmåga att leda projektets personal, leverantörer och underentreprenörer. Körkort B och flytande svenska i både tal och skrift är ett krav. Grundläggande kunskaper i Engelska ses som meriterande.

Vi ser det även som meriterande om du tidigare tillhört föreningslivet/idrottsrörelsen, ange gärna vilken aktivitet du har utövat och på vilket sätt det har format dig som person och hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Platschef.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 40 timmar i veckan

Om PerformIQ

I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Eventuella frågor besvaras av Oscar Dahl, rekryteringskonsult, på nummer 0739 40 12 70. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 28 maj 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KvalitetsBygg AB bedriver sedan starten 2006 en miljövänlig byggkoncern, med 70 anställda, som utför entreprenader inom ROT och Nyproduktion åt både företag och privatpersoner. KvalitetsBygg AB erbjuder högkvalitativa byggnadsarbeten, renoveringar och stambyten genom hög kompetens och service. Omsätter cirka 400 milj (2019).

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Platschef Bygg Samentreprenad Nyproduktion ROT Chef Arbetsledare Arbetschef Renovering Stambyte Miljö Nybyggnation Köksmontage VVS Kakel Klinker Entreprenad UE Upphandling ÄTA APD Logistik BF9K Kvalitetsbygg