Webbutvecklare

Webbutvecklare

IT-enheten har det strategiska ansvaret för utveckling av IT-användning och telefoni, med syfte att användare ska ha tillgång till en ändamålsenlig infrastruktur och att myndighetens verksamhet stöds på ett tillfredsställande sätt. Enheten består idag av åtta personer och är ansvarig beställarorganisation mot extern leverantör av drift- och support, t.ex. Servicedesk, drift av webbplatser och system. IT-enheten agerar också projektledare och ansvarar för licenshantering och systemförvaltning mm.

Om jobbet
Du kommer att ha en central roll i att driva och utveckla myndighetens webbplatser, tillsammans med andra nyckelpersoner och konsulter. Du kommer att arbeta med behovsinventering, utveckling, testning och driftsättning. Du kommer även att förvalta vissa system och delta i övrigt förekommande arbete på enheten.

Rollen är ny på enheten och du har stor möjlighet att själv påverka arbetsformer och strukturer.

Din profil
Du har relevant högskoleutbildning och erfarenhet som utvecklare med kunskaper inom .NET Core, React och molnbaserade lösningar på Azure plattformen. Det är meriterande om du har kunskaper inom Angular och Typescript.

Du är drivande och har god förmåga att kommunicera och samarbeta samt är lyhörd för verksamhetens behov. Du är skicklig på att dela med dig av kunskap och har erfarenhet av och tycker om att pröva nya vägar. Du har god analytisk förmåga och har lätt för att se samband och konsekvenser. Du arbetar med helhetssyn på verksamheten och med fokus på uppdrag och resultat. Självklart bemöter du andra med prestigelöshet, respekt och omtanke. Vi strävar efter en arbetsplats där medarbetarnas olikheter berikar verksamheten.

Anställningen
Tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning.
Tillträde 22 augusti eller enligt överenskommelse. Din arbetsplats är i Karlstad.
Vi erbjuder möjlighet att träffa överenskommelse om att arbeta delvis på distans.
Aktuellt arbetstidsavtal: förtroendearbetstid.

Vill du få mer information?
Mer information om anställningen får du av enhetschef Susanne Edman eller systemutvecklare Henrik Aronsson. Fackliga representanter är Maria Lindstedt för OFR vid Konsumentverket och Anna Hult för SACO–S-föreningen vid Konsumentverket.
Du når samtliga genom att ringa vår växel på telefonnummer 0771-42 33 00.

Din ansökan
Det är viktigt att du i din ansökan anger dnr. HR 2022/12.

Senast den 22 maj 2022 vill vi ha din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Susanne Edman
Telefon 0771-42 33 00
Område Karlstad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Offentlig Förvaltning, Statstjänsteman
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.konsumentverket.se
Sista ansökningsdag 22 maj 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Konsumentverket håller koll på dagens och framtidens konsumentvardag. Vi finns i Karlstad och är cirka 200 medarbetare som tillsammans bidrar till väl fungerande marknader där både konsumenter och företag vet vad som gäller. Du kan läsa mer om Konsumentverket och vårt uppdrag på vår webbplats www.konsumentverket.se