Kommunikatör

Kommunikatör

Om jobbet
Du arbetar på kommunikationsenheten där du bidrar till utvecklingen av verksamheten och stöttar myndighetens övriga enheter i kommunikationsinsatser. I arbetet ingår att göra strategiska bedömningar, formulera budskap samt planera, genomföra och utvärdera kommunikationsinsatser mot olika målgrupper och verksamheter.

Din profil
Du har högskoleutbildning (minst 180 hp) inom kommunikationsområdet och erfarenhet av såväl strategiskt som operativt kommunikationsarbete, gärna från både privat och offentlig sektor. Du är van att utforma och realisera kommunikationsplaner och har erfarenhet av att agera beställare gentemot externa byråer. Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift. Har du erfarenhet inom fältet forskningskommunikation är det meriterande.

Du är van att ta egna initiativ och samtidigt skicklig på att åstadkomma resultat i samverkan med andra. Med uppdraget i fokus och ett lösningsorienterat förhållningssätt arbetar du både strategiskt och operativt. Din kommunikativa förmåga är mycket god och att entusiasmera andra är en av dina starka sidor. Självklart bemöter du andra med prestigelöshet, respekt och omtanke. Vi strävar efter en arbetsplats där medarbetarnas olikheter berikar verksamheten.

Anställningen
Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.
Önskat tillträde 2019-08-15 eller enligt överenskommelse.

Vill du få mer information?
Mer information om anställningen får du av enhetschef Hans Albrektsson. Fackliga representanter är Torbjörn Noaksson för OFR vid Konsumentverket och Lena Bergman Bokvist för Saco–S föreningen vid Konsumentverket. Du når samtliga genom att ringa vår växel på telefonnummer 0771-42 33 00.

Så här ansöker du
Du söker tjänsten i vårt rekryteringsverktyg.
Det är viktigt att du i ditt personliga brev anger dnr. 2019/288.

Senast den 2 april 2019 vill vi ha din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Hans Albrektsson
Telefon 0771-42 33 00
Område Karlstad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.konsumentverket.se
Sista ansökningsdag 2 apr (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Konsumentverket håller koll på dagens och framtidens konsumentvardag. Vi finns i Karlstad och är cirka 190 medarbetare som tillsammans bidrar till väl fungerande marknader där både konsumenter och företag vet vad som gäller. Du kan läsa mer om Konsumentverket och vårt uppdrag på vår webbplats www.konsumentverket.se.