Servicetekniker

Servicetekniker

Är du servicetekniker och sugen på förändring?
Ta chansen till nya utmaningar då vårt duktiga team i Karlstad söker en ny medarbetare!

Konecranes söker Servicetekniker
Konecranes är en världsledande koncern inom lyftutrustningar med kunder inom verkstads- och processindustrier, hamnar och terminaler. Koncernen har ca 16 000 anställda på mer än 600 orter i 50 länder. Konecranes AB bedriver försäljning och service av lyftutrusning över hela Sverige. Företaget har huvudkontor i Kristianstad samt försäljnings- och servicekontor på ett 20-tal orter i Sverige. Vår kunskap och passion för traverskranar skall bidra till en säker arbetsmiljö och en produktiv verksamhet för våra kunder. Vi hanterar alla marknadens fabrikat och med vår kunskap hjälper vi kunderna med felsökning, reparationer, reservdelar, moderniseringar, service och underhåll eller en ny travers eller telfer. Konecranes AB har ca 190 medarbetare i Sverige.
För mer information hänvisas till www.konecranes.se respektive www.konecranes.com

Allt fler kunder söker sig till Konecranes och vi söker nu fler servicetekniker till vårt framgångsrika team i Region Mitt. Att vara servicetekniker i Konecranes innebär att vara ansiktet utåt mot våra kunder vilket innebär daglig kundkontakt. Vi har moderna servicesystem, processer och hjälpmedel och ligger i absolut framkant avseende teknikutveckling.

Arbetsuppgifter
Du kommer ingå i ett serviceinriktat team med elektriker och mekaniker som servar våra kunders traverser och lyftutrustningar ute på fältet. Arbetet är varierande och innefattar förebyggande underhåll, felsökning, reparationer samt montage och installation av nya produkter.

Våra omfattande internutbildningar ser till att du alltid håller hög kunskapsnivå inom vårt affärsområde. Då arbetet innebär mycket kundkontakter vill vi att du är initiativrik, kreativ samt har god samarbetsförmåga.

Kvalifikationer
Du har troligen tidigare erfarenhet från industrin och servicebranschen. Vi söker en tekniker med elektrikerprofil:

Du har bred erfarenhet av felsökning och underhåll av elektrisk utrustning. Kunskaper i frekvensomformare och PLC är meriterande.

All mekanisk erfarenhet är också meriterande.

Du tycker om att ha kundkontakt och är van att jobba självständigt såväl som i grupp. Som person är du noggrann med hög nivå av servicegrad. Du pratar och skriver svenska obehindrat.
Tjänsten är på heltid. För tjänsten krävs innehav av giltigt B-körkort.

Vi erbjuder ett flexibelt arbete med stor frihet under ansvar.
Internutbildningar av hög klass samt möjlighet till karriärutveckling både i Sverige samt globalt.

Placeringsort är Karlstad.

Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande!
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev.
Tjänsten söker Du genom att klicka på Ansök nedan.

Sista ansökningsdag är 2018-06-18
Har du frågor om tjänsten kontakta;

Olle Karlsson på Tel: 0706-17 01 50

Konecranes är ett av världens ledande företag inom Lifting Businesses™ och har ett brett kundregister. Vi är ett globalt företag med 16 000 anställda på 600 platser i 50 länder. I över 80 år har vi varit engagerade i att förbättra effektivitet och resultat för företag i olika branscher. Vi tror att en hållbar tillväxt är ett resultat av att vara mycket ansvarstagande.
Mer info
Kontaktperson Olle Karlsson
Telefon 0706-17 01 50
Område Karlstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.konecranes.se
Sista ansökningsdag 30 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Konecranes är ett av världens ledande företag inom Lifting Businesses™ och har ett brett kundregister. Vi är ett globalt företag med 16 000 anställda på 600 platser i 50 länder. I över 80 år har vi varit engagerade i att förbättra effektivitet och resultat för företag i olika branscher. Vi tror att en hållbar tillväxt är ett resultat av att vara mycket ansvarstagande.