Marketing Automation-specialist till Karlstad

Marketing Automation-specialist till Karlstad

Vad vårt jobb är

På Klaravik sammanför vi hundratusentals köpare och säljare av begagnade maskiner, verktyg och fordon via vår webbplats klaravik.se. Vi har skapat en digital auktionstjänst där du dagligen hittar mängder av objekt att lägga bud på - och vårt företag växer ständigt. På nio år har vi vuxit till att 2020 ha en auktionsomsättning på över två miljarder kronor, med 140 anställda runt om i Sverige. Vårt huvudkontor, där din tjänst är placerad, finns i området Inre hamn i Karlstad. Här ingår du i ett marknadsföringsteam med många olika kompetenser, som tillsammans jobbar för att utveckla och förfina Klaraviks kommunikationsarbete.

Vad ditt jobb blir
Du får ansvar för hela vårt e-postflöde, som består av såväl marknadsföringsutskick som transaktions- och systemmejl. Du blir produktansvarig för vårt nyligen implementerade e-postsystem och jobbar löpande för att utveckla och förbättra det. Du är med och skapar spetsig och segmenterad kommunikation som följer våra kunder - året runt.

Din roll angår många i företaget. Du tillhör marknadsavdelningen, men jobbar tätt ihop med flera andra avdelningar. Likt en Klaraviksåld skylift har du överblick och ser vad som behöver justeras för att möta företagets aktuella behov. Du förvandlar idé och strategi till pricksäker och värdeskapande kommunikation - och du har stenkoll på kundresan.

Vem du är
Du är prestigelös, energisk, nyfiken, problemlösande och ansvarstagande. Du gillar att skapa kundnytta genom relevant kommunikation, som tränger igenom spamfilter och lyckas engagera. På rätt sätt, i rätt tid. Du ser värdet i att bygga relationer, med teknik som stöd, och vet hur det leder till ökad försäljning. Att analysera detaljer och ständigt söka de bästa svaren på kommunikationsfrågorna "när, var, hur och varför?" är något du gillar. Det är därför du gör skillnad på sista raden i hela kundlivscykeln.

Klaravik är ett försäljningsdrivet företag. Att tempot är högt och att ingen dag är den andra lik ser du som en fördel! Som företag delar vi samma strävan och passion -nämligen att varje dag utvecklas, växa och åstadkomma fantastiska saker tillsammans.

Kvalifikationer
  • Några års erfarenhet av en specialiserad roll inom CRM/Marketing Automation.
  • Erfarenhet av MA-system såsom Voyado, Emarsys, Hubspot eller liknande.
  • Erfarenhet av Google Analytics, Google Tag Manager eller kundreseverktyg såsom Custellence är plus i kanten.
  • Har för tjänsten relevant utbildning, inom t.ex. marknadsföring eller systemvetenskap
  • Förmåga att arbeta både självständigt och som en del av ett team.
Detaljerna
Arbetstid: Heltid. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning tillämpas.
Lön: Fast lön
Placeringsort: Karlstad

Ansökan: Senast måndag 27/9
Mer info
Kontaktperson Karin Malmberg
Telefon 0733140624
Område Karlstad
Yrkesroll CRM, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 sept 2021 (5 dagar kvar)