Ekonomiassistent

Ekonomiassistent

Gillar du att vara spindeln i nätet och att ha ett varierat arbete? Då kan du vara den kollegan som vi på Klara Förvaltning söker!

Arbetsbeskrivning

Som Ekonomiassistent hos oss på
Klara Förvaltning arbetar du främst med löpande bokföring, leverantörsfakturor, hyresavisering, bostadskontrakt och har mycket kontakt med hyresgäster. Rollen består även av att bistå med underlag vid årsbokslut och månadsavslut, att vara spindeln i nätet och övrigt förekommande administrativa uppgifter.

Din profil

Vi söker dig som trivs med att arbeta i en roll där det krävs att man tycker om att ha många "bollar" i luften i det dagliga arbetet. Du är en prestigelös person som är serviceinriktad, duktig på att kommunicera och lösningsorienterad. Det förutsätter att du kan hantera många olika uppgifter, likväl högt som lågt. Du värdesätter kvalitet och kan jobba självständigt men trivs med att arbeta i team där alla hjälps åt.

För att lyckas i rollen tror vi att du har ett strukturerat arbetssätt, är affärsmässig och noggrann, har planeringsförmåga men också god förmåga att prioritera mellan olika arbetsuppgifter då det skulle behövas.

Vi ser gärna att du har några års
arbetslivserfarenhet i en bred ekonomifunktion, erfarenhet av att arbeta med kund- och leverantörsreskontra, bokföring samt avstämningar. Att du har en relevant utbildning inom ekonomi, hanterar både svenska och engelska i tal och skrift samt har god erfarenhet av Office-paketet. Datorvana är ett krav och vi ser gärna att du har arbetat i antingen Pyramid eller Hogia. Körkort en merit.

Övrigt:

Intervjuer sker löpande, tjänsten är en deltidstjänst på 60%, tillträde sker efter överenskommelse och du är placerad på kontoret i området
Klara i Karlstad. Har du frågor kring rollen eller processen är du välkommen att kontakta Malin Widell malin@klaraforvaltning.se
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Malin Widell
Telefon 054150563
Email Mejla Malin Widell
Område Karlstad
Yrkesroll Fastighet, Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://klaraforvaltning.se
Sista ansökningsdag 7 okt 2022 (8 dagar kvar)