Vi söker lärare till Sundsta-Älvkullegymnasiet

Vi söker lärare till Sundsta-Älvkullegymnasiet

Inför läsåret 2019/2020 söker vi lärare i flera ämnen Vi söker lärare i religionskunskap, samhällskunskap, historia, svenska, engelska, mental träning (inom ämnet hälsa), psykologi och sociologi. Totalt handlar det om 2-3 heltidstjänster. Olika kombinationer av ämnen och olika omfattning av tjänst kan förekomma. Rekrytering sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Kvalifikationer
Vi söker legitimerade gymnasielärare.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Anders Jonsson
Telefon 054-540 15 54
Område Karlstad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 maj 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ansvarar för gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning, svenska för invandrare samt yrkeshögskola. Totalt studerar cirka 6 000 elever hos oss. Verksamheten är uppdelad på tre stora skolenheter; Sundsta-Älvkullegymnasiet, Nobelgymnasiet och Tingvallagymnasiet. Varje skola leds av en gymnasiechef som också är chef för skolans rektorer. I organisationen ingår även en beställarenhet för vuxenutbildningen som ansvarar för antagning samt upphandling av vuxenutbildning hos externa utbildningsanordnare. Förutom skolorna finns övergripande administrativt stöd inom ekonomi-, personal- planering- och utvecklingsområdet. Vi söker nu lärare till Sundsta- Älvkullegymnasiet. Skolan genomgår just nu en omfattande om- och nybyggnation. 2019 står första etappen färdig och 2021 kommer skolan att vara helt klar. Vi är då Sveriges nyaste och modernaste gymnasieskola och en av de allra största. Skolan kommer då att ha ca 2000 elever och 250 personal.