Verksamhetsutvecklare - Öppen fritidsverksamhet

Verksamhetsutvecklare - Öppen fritidsverksamhet

Om arbetsplatsen
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss! Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för kommunens bad- och idrottsanläggningar, fritidsgårdar, parklekar, bibliotek, kommunarkiv och konst i offentlig miljö. Vi driver Alster herrgård Gustaf Frödings minnesgård, teaterbiografen Arenan, UNO Ungdomens hus och Seniorernas hus. Våra cirka 240 medarbetare skapar goda förutsättningar för idrotten, kulturen och föreningslivet. Öppen fritidsverksamhet driver kommunens fritidsgårdar, parklekar, Ungdomens hus (UNO), Orrholmens aktivitetshus, fritidsverksamhet för personer med funktionsvariation och Seniorernas hus. Verksamheten ska erbjuda mötesplatser där delaktighet och inflytande är bärande principer.

Arbetsuppgifter
I ditt uppdrag arbetar du i nära samarbete med verksamhetsledningen. Du kommer att på uppdrag av verksamhetschefen arbeta med uppgifter kring verksamhetsplanering, uppföljning och analys, riskhantering, rapporter och utredningar samt vissa inom verksamheten gemensamma administrativa uppgifter. Du kommer att ansvara för KEKS som är vårt kvalitetsledningssystem. I din roll kommer du även att driva utvecklingsarbete tillsammans med chefer och kollegor samt koordinera verksamhetsövergripande frågor. I tjänsten förekommer kvälls- och helgarbete.

Kvalifikationer
Vi ser att du har eftergymnasial utbildning inom exempelvis beteendevetenskap, samhällsvetenskap eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant samt erfarenhet av kvalificerade administrativa arbetsuppgifter. B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av öppen fritids verksamhetsområde och/eller erfarenhet av offentlig verksamhet. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som; - Är analytisk och strukturerad - Tycker om att arbeta självständigt och ta egna initiativ. - Har pedagogisk förmåga, hög social kompetens och god samarbetsförmåga. - Är en god kommunikatör i såväl tal som skrift och ser styrkan i att skapa goda relationer samtidigt som du också har förmågan att sätta tydliga gränser.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Ulrika Fahlstad
Telefon 054-540 2473
Område Karlstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Organisationsutveckling, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Karlstads kommun är en av Värmlands största arbetsgivare, med mer än 7 000 medarbetare fördelat på flera hundra olika yrkesroller. Tillsammans skapar vi bra dagar för Karlstadsborna och hos oss får du jobba med sånt som är viktigt på riktigt. Vi tar hand om barn och äldre, smyckar staden med blommor, ordnar meningsfulla fritidsaktiviteter, ger värdefull utbildning, levererar värme, behandlar ansökningar samt planerar och bygger så att fler ska få plats och trivas i vår kommun. Hos oss får du stolta kollegor som med äkta arbetsglädje utvecklar Karlstad långsiktigt och hållbart. Över 90 000 Karlstadsbor är beroende av vårt arbete.