Vaktmästare

Vaktmästare

I rollen som vaktmästare kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom underhåll av skolans lokaler och omgivningar. Du ska kunna göra mindre reparationer på inventarier och lokaler. I tjänsten ingår även arbete på Skåreskolan och på tre förskolor i Vålberg och Edsvallaområdet.

Kvalifikationer
Vi ser att du är en händig person som trivs med varierande arbetsuppgifter. Du ska ha lätt för att samarbeta. För tjänsten krävs gymnasieutbildning och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Körkort är ett krav.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Anna Östlin
Telefon 054-5403027
Område Karlstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 apr 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud. Vålbergsskolan är en F-9 skola med 460 elever. Skolan arbetar i stor utsträckning med digitala läromedel. Vi tycker att goda relationer mellan vuxna och barn är en viktig grund för god utbildning och arbetar aktivt med det.