Undersköterskor till hemtjänsten

Undersköterskor till hemtjänsten

Som undersköterska inom hemtjänsten är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att utföra omsorg, omvårdnad och serviceinsatser i kundens hem i enlighet med gällande biståndsbeslut. I arbetsuppgifterna ingår också att utföra medicinskt sjukvård och rehabiliterande insatser på delegation av legitimerad personal. Dokumentation enligt SOL ingår också i arbetet.Kvalifikationer
Du ska vara utbildad undersköterska. Körkort för bil (med manuell växellåda) är krav i flera av hemtjänstområden, i de centrala delarna är det önskvärt men inget krav.

Vår gemensamma värdegrund ställer krav på ett professionellt och medmänskligt bemötande i kontakten med våra kunder och anhöriga, vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet. Utvecklad samarbetsförmåga och ett självständigt och flexibelt arbetssätt är viktigt egenskaper för att klara arbetet. Du behöver kunna behärska det svenska språket i tal och skrift samt ha en viss datorvana.

Vi gör urval och rekryterar fortlöpande med uppehåll under juli månad.
Du får gärna ange önskemål om det är något särskilt område du är mer intresserad av att arbeta i.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Mia Skoglund
Telefon 054-540 60 06
Område Karlstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.karlstad.se/vip
Sista ansökningsdag 31 aug (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

I hemtjänsten arbetar cirka 400 personer i nio enheter som är belägna såväl i Karlstads tätort som i ytterområdena Vålberg, Väse och Molkom. Varje dag arbetar personalen inom hemtjänsten med insatser som har direkt betydelse för andra människors vardag. Vi söker nu 10 nya medarbetare till hemtjänsten.

Ett arbete i hemtjänsten innebär att du får ;
- göra skillnad för någon som behöver det.
- ett arbete med ansvar.
- möjlighet att utvecklas.
- varierande arbetsuppgifter.