Tingvallagymnasiet söker lärare i Idrott och hälsa

Tingvallagymnasiet söker lärare i Idrott och hälsa

Om arbetsplatsen
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss! Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ansvarar för cirka 6 500 elevers utbildning inom gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning på grundskole- och gymnasienivå, yrkeshögskola och svenska för invandrare. Våra skolor står för kunskap, erfarenhet, trygghet, kvalitet och glädje! Våra cirka 650 medarbetare skapar utbildning för alla.

Arbetsuppgifter
I rollen som idrottslärare kommer ditt arbete i huvudsak att innebära att planera och undervisa gymnasieelever utifrån gällande läroplan och kursplan, med elevernas lärande i fokus. I tjänsten ingår även mentorskap.

Kvalifikationer
Inför läsåret 2020/2021 söker vi dig som är behörig och legitimerad lärare i idrott och hälsa. Du arbetar med värme och entusiasm med eleverna i fokus, kan undervisa på många olika sätt och anpassa nivå efter elev samt har lätt för att samarbeta i och utanför det egna arbetslaget. Vidare är du en kreativ och initiativrik person som vill vidareutveckla verksamheten, både inom ämnet idrott och hälsa och skolan i övrigt. Vi erbjuder ett utmanande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor och elever. Vi stöttar varandra och är måna om en positiv kultur där vi hela tiden utvecklas. Vi arbetar även aktivt för att skapa en hälsofrämjande arbetsplats med en god arbetsmiljö. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Annelie Oscarsson
Telefon 054-540 18 54
Område Karlstad
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Karlstads kommun är en av Värmlands största arbetsgivare, med mer än 7 000 medarbetare fördelat på flera hundra olika yrkesroller. Tillsammans skapar vi bra dagar för Karlstadsborna och hos oss får du jobba med sånt som är viktigt på riktigt. Vi tar hand om barn och äldre, smyckar staden med blommor, ordnar meningsfulla fritidsaktiviteter, ger värdefull utbildning, levererar värme, behandlar ansökningar samt planerar och bygger så att fler ska få plats och trivas i vår kommun. Hos oss får du stolta kollegor som med äkta arbetsglädje utvecklar Karlstad långsiktigt och hållbart. Över 90 000 Karlstadsbor är beroende av vårt arbete.