Textilslöjdslärare till Ilandaskolan

Textilslöjdslärare till Ilandaskolan

Att undervisa skolans elever i textilslöjd och att samarbeta med såväl ämneskollegan i trä- och metallslöjd som med övriga kollegor på skolan. Du ingår i ett av arbetslagen och är mentor tillsammans med en kollega i en klass. Du samarbetar med Elevhälsan vid behov och du är med och bidrar till att skapa trivsel och god stämning på skolan.

Kvalifikationer
Du är behörig och legitimerad lärare i textilslöjd. Du är en tydlig ledare i lärmiljön och du har lätt för att samarbeta med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du är intresserad av att utveckla undervisningen. Att arbeta med stöd, extra anpassningar och digitala enheter ser du som en självklarhet. Du deltar också i det främjande och förebyggande arbete, som bedrivs på skolan i nära samarbete med Elevhälsan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Maria Skoogh
Telefon 054-540 31 74
Område Karlstad
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://karlstad.se/Utbildning-och-barnomsorg/Grundskola/Grundskolor/Ilandaskolan/
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud. Ilandaskolan är en skola med 480 elever i åk 7-9 samt särskola och träningsskola och ett 70-tal i personalgruppen. Skolan är organiserad i arbetslag med gemensam elevhälsa och stödfunktioner som ex vikariesamordnare. Skolan präglas av goda resultat och hög behörighet till gymnasiet. Textilslöjdsalen är fin, fräsch, rikligt utrustad och väl omhändertagen av den nuvarande läraren, som haft tjänsten de senaste 36 åren. Salen är väl tilltagen och har vacker utsikt över Ilandatjärn.