Speciallärare till Vålbergsskolan

Speciallärare till Vålbergsskolan

Vi söker nu en speciallärare som ska ingå i vårt specialpedagogiska team. Du ska arbeta tillsammans med specialpedagog, andra speciallärare, elevhälsan samt ämneslärare. Ditt uppdrag är att arbeta med specialpedagogiska insatser tillsammans med undervisande lärare samt att delta i utvecklingen av skolan tillsammans med elevhälsan.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har behörighet och legitimation som speciallärare. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att samarbeta och att bygga förtroendefulla relationer.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Anders Peterson
Telefon 054-540 37 41
Område Karlstad
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud. Vålbergsskolan är en naturskönt belägen F-9-skola. Pedagogernas arbete genomsyras av digitala verktyg och digitala hjälpmedel. Skolan kännetecknas av goda relationer mellan elever och vuxna och att man bryr sig om varandra.