Specialidrottslärare

Specialidrottslärare

Om arbetsplatsen
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss! Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ansvarar för cirka 6 500 elevers utbildning inom gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning på grundskole- och gymnasienivå, yrkeshögskola och svenska för invandrare. Våra skolor står för kunskap, erfarenhet, trygghet, kvalitet och glädje! Våra cirka 650 medarbetare skapar utbildning för alla. Idrottsgymnasiet i Karlstad är ett av Sveriges äldsta idrottsgymnasier med ca 300 elever och 20 medarbetare fördelade på alla Karlstads kommunala gymnasieskolor. Vi undervisar i ämnena specialidrott och idrott och hälsa.

Arbetsuppgifter
Du ska undervisa samt ansvara för ämnena specialidrott samt idrott och hälsa på Idrottsgymnasiet i Karlstad och då specifikt mot inriktningen/utbildningen NIU-fotboll. Du ska aktivt delta i utvecklingen av Idrottsgymnasiet och specifikt NIU-fotboll.

Kvalifikationer
Sökanden ska ha lärarutbildning inom ämnet specialidrott. Sökanden bör ha lärarutbildning i ämnet idrott och hälsa samt SvFF´s utbildning UEFA Elite Youth. Vi söker dig som är självgående med engagemang och trivs med ett arbete som ställer höga krav på samarbetsförmåga och flexibilitet.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Kim Johansson
Telefon 054-5401561
Område Karlstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 juli 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Karlstads kommun är en av Värmlands största arbetsgivare, med mer än 7 000 medarbetare fördelat på flera hundra olika yrkesroller. Tillsammans skapar vi bra dagar för Karlstadsborna och hos oss får du jobba med sånt som är viktigt på riktigt. Vi tar hand om barn och äldre, smyckar staden med blommor, ordnar meningsfulla fritidsaktiviteter, ger värdefull utbildning, levererar värme, behandlar ansökningar samt planerar och bygger så att fler ska få plats och trivas i vår kommun. Hos oss får du stolta kollegor som med äkta arbetsglädje utvecklar Karlstad långsiktigt och hållbart. Över 90 000 Karlstadsbor är beroende av vårt arbete.