Specialidrottslärare/Instruktör med handbollsinriktning

Specialidrottslärare/Instruktör med handbollsinriktning

Om arbetsplatsen
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ansvarar för gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning, svenska för invandrare samt yrkeshögskola. Totalt studerar cirka 6 000 elever hos oss.

Arbetsuppgifter
Inför vårterminen år 2020 söker Idrottsgymnasiet Karlstad en specialidrottslärare/instruktör med inriktning handboll. Du kommer att undervisa i ämnet Specialidrott med tillhörande kurser. Du bör ha erfarenhet av elitverksamhet inom handboll och handbollens tränarskola steg 2.

Kvalifikationer
Önskvärt om du har lärarerfarenhet/lärarutbildning.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Kim Johansson
Telefon 054-5401561
Område Karlstad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Karlstads kommun ansvarar för barnomsorg, skola och äldreomsorg, men också för samhällsplanering, renhållning, individ- och familjeomsorg, miljö, kultur, fritid med mera. Över 87 000 medborgare är beroende av vårt arbete.