Sommarvikarier till Återvinningscentral

Sommarvikarier till Återvinningscentral

Uppdraget omfattar: - Ansvar för att arbetet på återvinningscentralen fungerar enligt gällande rutiner. - Ifyllnad av specifika verksamhetsblanketter. - Informera avfallslämnare om gällande regler vid återvinnningscentralen. - Ansvar för kontakten med hjullastarchaufför inför rangering av återvinningsbehållare. - Ansvar för kontakten med lastväxlarchaufför som har hand om tömning av olika flak och behållare. - Ansvar för miljöstationen och arbete som rör denna.

Kvalifikationer
Du som söker tjänsten ska vara glad, trevlig och serviceminded. B körkort är önskvärt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Ann-Louise Olofsson
Telefon 054-540 71 73
Område Karlstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Karlstads Energi AB brinner för att göra Karlstad ljusare, varmare och renare. Vi levererar el och värme till mer än 45 000 kunder. På Karlstads Energi ansvarar vi också för renhållningen i kommunen. Bland våra 160 medarbetare finns många olika kompetenser, till exempel underhåll och drift, projektledning och miljökunskap. Karlstads Energi AB är ett helägt kommunalt bolag som omsätter cirka niohundra miljoner kronor varje år. Renhållningsavdelningen söker inför sommaren medarbetare för arbete på Karlstads Energi AB återvinningscentraler.