Sommarjobb undersköterskor till sjuksköterskestationer

Sommarjobb undersköterskor till sjuksköterskestationer

Du kommer att arbeta tillsammans med sjuksköterskorna på sjuksköterskestationen.

I arbetsuppgifterna ingår att utföra medicinskt sjukvård och rehabiliterande insatser utifrån delegering av sjuksköterska samt visst omvårdnadsarbete. Dokumentation enligt SOL ingår också.


Kvalifikationer
Du har en undersköterskeutbildning som motsvarar minst termin 4 på sjuksköterskeprogrammet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. God samarbetsförmåga, ett självständigt och flexibelt arbetssätt är viktigt egenskaper för att klara arbetet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemtjänst, trygghetsboende, hälso- och sjukvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

Till våra sjuksköterskestationer söker vi nu dig som vill sommarjobba som undersköterska och vara ett stöd till sjuksköterskorna i det patientnära arbetet.