Sommarjobb: semestervikarier/boendestödjare

Sommarjobb: semestervikarier/boendestödjare

Vuxenavdelningen söker semestervikarier till våra boenden samt till boendestöd för sommaren 2018. Boenden och boendestöd vänder sig till personer med missbruks-/beroendeproblematik samt till personer med psykisk funktionsnedsättning.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning exempelvis omvårdnadsprogrammet med inriktning psykiatri eller påbörjad eftergymnasial utbildning exempelvis behandlingsassistent. Gärna vana att arbeta inom den sociala sektorn. B-körkort, manuell växellåda, är ett krav.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Stefan Berndtsson
Telefon 054-5405181
Område Karlstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen arbetar med att ge stöd och hjälp inom individ- och familjeomsorg och till personer med psykisk funktionsnedsättning. Vi arbetar också för att motverka arbetslöshet och ansvarar för frågor som rör tobak och alkohol - såväl förebyggande arbete som tillstånd och tillsyn. Socialsekreterare, behandlingsassistenter och boendestödjare hör till de stora yrkesgrupperna hos oss.