Sommarjobb inom kommunikation & kundservice

Sommarjobb inom kommunikation & kundservice

Arbetsuppgifterna kommer främst att bestå av avtalsregistrering, scanning och registrering i system samt arkivering. Även arbete i vår reception kan förekomma där vi tar emot besökare och kunder. Du kommer att få en introduktion innan start och väl på plats sitter du i ett trevligt och öppet kontorslandskap tillsammans med dina medarbetare

Kvalifikationer
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är en nyfiken och drivande person som har lätt för att samarbeta och vill lära dig nytt. Du tycker om att arbeta både självständigt och i grupp. Du är strukturerad, ordningsam och initiativrik och har lätt för att skapa relationer. Du har stort intresse för människor, har lätt för att samarbeta och gillar att ge bra service. Du bör vara van vid att använda dator och kan Officepaketet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Sören Blomqvist
Telefon 054-540 7115
Område Karlstad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 31 mars (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Karlstads Energi AB brinner för att göra Karlstad ljusare, varmare och renare. Vi levererar el och värme till mer än 45 000 kunder. På Karlstads Energi ansvarar vi också för renhållningen i kommunen. Bland våra 160 medarbetare finns många olika kompetenser, till exempel underhåll och drift, projektledning och miljökunskap. Karlstads Energi AB är ett helägt kommunalt bolag som omsätter cirka niohundra miljoner kronor varje år. Som en del av marknadsavdelningen är du bolagets främsta kontakt med det viktigaste vi har - våra kunder. Marknadsavdelningen är indelad i arbetsgrupperna; elhandel, fjärrvärme, renhållning, kundservice samt kommunikation och marknadsföring.