Sommarjobb- Vågskötare

Sommarjobb- Vågskötare

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att väga och registrera inkommande och utgående avfall samt avfall som används till olika former av konstruktionsändamål med hjälp av vågprogrammet Victoria. Dessutom ingår i arbetsuppgifterna att besvara frågor från kunder angående priser med mera.

Kvalifikationer
God datavana gärna med erfarenhet från Flintabs vågprogram Viktoria. Kännedom om avfallshantering på deponier. Körkort behörighet B är ett krav.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Jonny Svensson
Telefon 070-633 90 10
Område Karlstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Karlstads Energi AB brinner för att göra Karlstad ljusare, varmare och renare. Vi levererar el och värme till mer än 45 000 kunder. På Karlstads Energi ansvarar vi också för renhållningen i kommunen. Bland våra 160 medarbetare finns många olika kompetenser, till exempel underhåll och drift, projektledning och miljökunskap. Karlstads Energi AB är ett helägt kommunalt bolag som omsätter cirka niohundra miljoner kronor varje år. Till Djupdalen - vår avfallsanläggning för mellanlagring och behandling av olika typer av avfall från hushåll och företag i Karlstad och övriga Värmland söker vi under sommaren en vågskötare.