Sommarjobb Sjuksköterskor till Vård och omsorgsförvaltningen

Sommarjobb Sjuksköterskor till Vård och omsorgsförvaltningen

Om arbetsplatsen
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemtjänst, trygghetsboende, hälso- och sjukvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor. Idag arbetar cirka 120 sjuksköterskor/distriktssköterskor med att ge en god och säker vård . Vi söker nu dig som är sjuksköterska/distriktssköterska och vill sommarjobba hos oss. Vi arbetar med den enskildes livssituation i fokus och arbetet ska vara hälsofrämjande, rehabiliterande och stärka självständigheten för den enskilde.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska arbetar du som patientansvarig för hälso- och sjukvårdsinsatser såväl planerade som akuta. Arbetet innebär ett nära samarbete, kring patienten, med omvårdnadspersonal, andra vårdgivare samt kunder och deras anhöriga.

Kvalifikationer
Du ska vara legitimerad sjuksköterska. Du är strukturerad och kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt och självständigt sätt. Du stimuleras av möten med människor där du alltid är mån om att ge ett gott och professionellt bemötande. Vi ser även att du är samarbetsinriktad, flexibel och kommunikativ. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2020 (109 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Karlstads kommun ansvarar för barnomsorg, skola och äldreomsorg, men också för samhällsplanering, renhållning, individ- och familjeomsorg, miljö, kultur, fritid med mera. Över 87 000 medborgare är beroende av vårt arbete.