Sommarjobb: Renhållningsarbetare till Återvinningscentraler

Sommarjobb: Renhållningsarbetare till Återvinningscentraler

Om arbetsplatsen
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Karlstad är en attraktiv tillväxtkommun och en motor i Värmland med drygt 90 000 invånare och 7000 medarbetare som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Vi har stort fokus på tillväxt och långsiktig hållbar utveckling. Vårt arbete bygger på helhetssyn och vi arbetar tillsammans inom koncernen för att våra tjänster och vår service ska bli så bra som möjligt för dem vi är till för, det vill säga Karlstadsborna, Karlstads Energi AB erbjuder produkter och tjänster som gör det lättare för våra kunder att leva ett hållbart liv. Vi levererar förnybar värme till mer än 50 000 Karlstadsbor. Vi säljer och producerar förnybar el samt ansvarar för renhållningen i kommunen. Bland våra engagerade medarbetare finns många olika kompetenser, till exempel projektledning, affärs- och verksamhetsutveckling, underhåll, drift och miljökunskap. Karlstads Energi AB är ett helägt kommunalt bolag som omsätter cirka 1000 mkr varje år. Renhållningsavdelningen söker inför sommaren medarbetare för arbete på Karlstads Energi AB återvinningscentraler.

Arbetsuppgifter
Uppdraget omfattar: -Följa arbetsrutiner -Hjälpa och informera kunder om sortering -Beställa hämtning av fulla containrar och kärl -Hålla ordning och reda på återvinningscentralen

Kvalifikationer
Du som söker tjänsten ska vara utåtriktad, kommunikativ, serviceinriktad och ordningsam. Grundläggande datorvana och kunna uttrycka sig på svenska i tal och skrift. B körkort krävs med tillgång till bil.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Camilla Christensen
Telefon 054-540 7167
Område Karlstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Miljö & Djurvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 7 mars 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Karlstads kommun är en av Värmlands största arbetsgivare, med mer än 7 000 medarbetare fördelat på flera hundra olika yrkesroller. Tillsammans skapar vi bra dagar för Karlstadsborna och hos oss får du jobba med sånt som är viktigt på riktigt. Vi tar hand om barn och äldre, smyckar staden med blommor, ordnar meningsfulla fritidsaktiviteter, ger värdefull utbildning, levererar värme, behandlar ansökningar samt planerar och bygger så att fler ska få plats och trivas i vår kommun. Hos oss får du stolta kollegor som med äkta arbetsglädje utvecklar Karlstad långsiktigt och hållbart. Över 90 000 Karlstadsbor är beroende av vårt arbete.