Sommarjobb LSS-handläggare

Sommarjobb LSS-handläggare

Inom enheten jobbar vi med ständig utveckling av våra processer och rutiner. Som LSS-handläggare arbetar du med myndighetsutövning och utreder och fattar beslut enligt LSS och SoL. I arbetet ingår även att regelbundet följa upp och ompröva beviljade insatser. En del av rollen som LSS-handläggare innebär att du samverkar med företrädare, anhöriga samt andra professioner och myndigheter

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en socionomexamen, annan utbildning som vi bedömer likvärdig eller har en pågående socionomutbildning, minst 5 terminer. Det är önskvärt med goda kunskaper om gällande lagstiftning och regelverk samt om målgruppen. Du förväntas ha en god samarbetsförmåga och stor förmåga till gott bemötande både gentemot kunder och mot samarbetspartners.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Maria Nyqvist
Telefon 054-540 61 51
Område Karlstad
Yrkesroll Administration, Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning, Socionom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemtjänst, trygghetsboende, hälso- och sjukvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

Biståndskontoret består av Biståndsenheten, LSS-enheten, Tillsynsenheten samt en stabsfunktion. Vi är en verksamhet i framkant och jobbar mycket med utveckling.