Sommarjobb, Kockar och ekonomibiträden till barn- och ungdomsförvaltningen

Sommarjobb, Kockar och ekonomibiträden till barn- och ungdomsförvaltningen

Om arbetsplatsen
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Vi har tre kostchefer och tre enhetschefer som ansvar för måltids- och städverksamheterna. Dessutom finns en kostchef för mat till äldreomsorgen. Inom förvaltningen har vi en vikariepool för att underlätta vikarieanskaffningen. Den består av bland annat kockar och ekonomibiträden.

Arbetsuppgifter
Inför sommaren 2020 söker vi ett antal sommararbetande kockar och ekonomibiträden till våra verksamheter. Har du ett stort intresse för matlagning, tycker om att ge god service och har ett trevligt bemötande, då är det kanske dig vi söker.Du har en god samarbetsförmåga samt är ansvarsfull och noggrann.


Arbetsuppgifter kock;
- Matlagning
- Salladsberedning
- Portionering/packning
- Diskning/städning
- Egenkontroll

Arbetsuppgifter ekonomibiträde;
- Hjälpa avdelningarna med frukost och mellanmål
- Mottagning av lunch, förberedelser och efterarbete
- Disk
- Städning av förskoleavdelningar samt gemensamma utrymmen
- Beställning av varor

Kvalifikationer
Dokumenterad erfarenhet av arbete inom kök och städ. För att arbeta som kock krävs utbildning eller motsvarande.

Du skall ha fyllt 18 år.
Goda kunskaper i svenska.

Kassa- och serveringsvana är meriterande.

Det är meriterande men inget krav att ha tillgång till bil och ha körkort, eftersom arbetet är förlagt till olika geografiska områden i vår kommun.

Övrigt
Karlstads kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.
Mer info
Kontaktperson Kommunal
Telefon 054-540 47 60
Område Karlstad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2020 (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Karlstads kommun är en av Värmlands största arbetsgivare, med mer än 7 000 medarbetare fördelat på flera hundra olika yrkesroller. Tillsammans skapar vi bra dagar för Karlstadsborna och hos oss får du jobba med sånt som är viktigt på riktigt. Vi tar hand om barn och äldre, smyckar staden med blommor, ordnar meningsfulla fritidsaktiviteter, ger värdefull utbildning, levererar värme, behandlar ansökningar samt planerar och bygger så att fler ska få plats och trivas i vår kommun. Hos oss får du stolta kollegor som med äkta arbetsglädje utvecklar Karlstad långsiktigt och hållbart. Över 90 000 Karlstadsbor är beroende av vårt arbete.