Sommarjobb- Fastighetsskötare

Sommarjobb- Fastighetsskötare

Karlstads Energi söker en medarbetare med kunskap inom fastighetsservice. Som fastighetsskötare kommer du att ingå i supportavdelningen. Ditt arbete innebär i huvudsak skötsel, reparationer och underhåll av byggnader, anläggningar och tekniska installationer. Där ingår t ex allmän tillsyn och kontroll av värme och ventilation, lås- och passersystem, markskötsel samt städning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad fastighetsskötare, hantverkare eller med annan lämplig utbildning eller erfarenhet. Alternativt studerar du inom området. Som person har du stor personlig drivkraft och är självgående. Du är serviceinriktad och slutför dina åtaganden. Du sporras av att ha mycket ansvar och många bollar i luften och är inte "rädd" för att hugga i. Körkort är en förutsättning för denna tjänst.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Christer Pålsson
Telefon 054-540 71 75
Område Karlstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Administration, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 31 mars (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Karlstads Energi AB brinner för att göra Karlstad ljusare, varmare och renare. Vi levererar el och värme till mer än 45 000 kunder. På Karlstads Energi ansvarar vi också för renhållningen i kommunen. Bland våra 160 medarbetare finns många olika kompetenser, till exempel underhåll och drift, projektledning och miljökunskap. Karlstads Energi AB är ett helägt kommunalt bolag som omsätter cirka niohundra miljoner kronor varje år.