Sommarjobb- El- och instrumenttekniker

Sommarjobb- El- och instrumenttekniker

Vi söker en medarbetare som under sommaren kan förstärka vår el- och instrumentunderhållsgrupp. Samtliga arbetar med el, instrumentering och automation. I dina arbetsuppgifter kommer bl a kalibrering av instrument att ingå, men även andra arbetsuppgifter kan förekomma. Befattningsbeskrivning finns.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en teknisk gymnasieutbildning med inriktning el och instrumentteknik alternativt studerar du kraft- och automationsinriktning på universitetet. SSG säkerhetskörkort krävs, vilket ordnas på plats. God datorvana samt B-körkort är ett krav.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Niclas Vikström
Telefon 054-540 7197
Område Karlstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elkraft, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 31 mars (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Karlstads Energi AB brinner för att göra Karlstad ljusare, varmare och renare. Vi levererar el och värme till mer än 45 000 kunder. På Karlstads Energi ansvarar vi också för renhållningen i kommunen. Bland våra 160 medarbetare finns många olika kompetenser, till exempel underhåll och drift, projektledning och miljökunskap. Karlstads Energi AB är ett helägt kommunalt bolag som omsätter cirka niohundra miljoner kronor varje år.