Sommarjobb: Aktivitetsledare och simlärare mfl. Kultur- och fritidsförvaltningen

Sommarjobb: Aktivitetsledare och simlärare mfl. Kultur- och fritidsförvaltningen

Om arbetsplatsen
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för kommunens bad- och idrottsanläggningar, fritidsgårdar, parklekar, bibliotek, kommunarkiv och inköp av konst och konstnärlig gestaltning i det offentliga rummet. Vi driver också Alsters Herrgård, teaterbiografen Arenan, Ungdomens hus och Seniorernas hus. Förvaltningen står för drift och underhåll av idrottsplatser och motionsspår. Vi stödjer på olika sätt idrotten, kulturen och föreningslivet.

Arbetsuppgifter
Sundstalägret vid Sundstabadet och Sundsta idrottshus är ett dagläger för barn med en varierande och innehållsrik verksamhet: gymnastik, bollspel, lekar, bad med mera. För genomförande av lägret och med ansvar för barngrupperna söker vi: 8 aktivitetsledare 8-16 biträdande aktivitetsledare 1 simlärare 1 idrottsledare

Kvalifikationer
Erfarenheter av barn samt gärna ledarerfarenheter. Simläraren ska ha simlärarutbildning via Svenska Livräddarsällskapet(SLS). Minimiålder: Simläraren ska vara 18 år och övriga helst 18 år.

Övrigt
Urval sker löpande. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Stephan Hammar
Telefon 054-540 00 00
Område Karlstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 22 mars 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Karlstads kommun är en av Värmlands största arbetsgivare, med mer än 7 000 medarbetare fördelat på flera hundra olika yrkesroller. Tillsammans skapar vi bra dagar för Karlstadsborna och hos oss får du jobba med sånt som är viktigt på riktigt. Vi tar hand om barn och äldre, smyckar staden med blommor, ordnar meningsfulla fritidsaktiviteter, ger värdefull utbildning, levererar värme, behandlar ansökningar samt planerar och bygger så att fler ska få plats och trivas i vår kommun. Hos oss får du stolta kollegor som med äkta arbetsglädje utvecklar Karlstad långsiktigt och hållbart. Över 90 000 Karlstadsbor är beroende av vårt arbete.