Slöjdlärare till Kronoparksskolan

Slöjdlärare till Kronoparksskolan

Som slöjdlärare på Kronoparksskolan har du ett ansvar för elevernas måluppfyllelse. Du planerar, genomför, följer upp och utvärderar ditt arbete kontinuerligt. Det innebär att du som pedagog besitter en mycket god pedagogisk kompetens. Det är viktigt att du ser möjligheter istället för hinder. Du ser möjlighet till individuella anpassningar för alla eleverna, är engagerad och väl insatt i våra styrdokument. Du ingår i ett arbetslag tillsammans med lärare.

Kvalifikationer
Du har lärarlegitimation och är behörig i åk 3-6, meriterande är digital pedagogiskt kompetens. Tjänsten är deltid, 60%

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Maria Hultkrantz
Telefon 054-540 32 41
Område Karlstad
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 12 apr (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.