Sjuksköterskor/distriktssköterskor till intern bemanningsgrupp

Sjuksköterskor/distriktssköterskor till intern bemanningsgrupp

Om arbetsplatsen
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemtjänst, trygghetsboende, hälso- och sjukvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor. Vi söker nu dig som vill jobba i vår interna bemanningsgrupp.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska/distriktssköterska i den interna bemanningsgruppen är din huvuduppgift att arbeta med hälso- och sjukvårdsinsatser för kunden, såväl planerade som akuta. Du kommer att ha hela Karlstad kommun som din arbetsplats och kommer att ersätta ordinarie patientansvarig sjuksköterskas längre frånvaroperioder. Du leder omvårdnadsarbetet, gör självständiga bedömningar, utför medicinska behandlingar och omvårdnadsinsatser. Arbetet innebär ett nära samarbete med omvårdnadspersonal, andra vårdgivare samt kunderna och deras anhöriga. Det är ett omväxlande och stimulerande arbete. Arbete som sjuksköterska/distriktssköterska i den interna bemanningsgruppen innebär att du som grundschema arbetar dagtid måndag-fredag och var 6:e helg.

Kvalifikationer
Du ska vara legitimerad sjuksköterska. Är du vidareutbildad som distriktssköterska och/eller har erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård är detta meriterande. Du har en bred kompetens, är flexibel och har lätt för att samarbeta. Stor vikt läggs därför vid personlig lämplighet. Arbetet som sjuksköterska/distriktssköterska ställer krav på ett professionellt förhållningssätt och ett gott bemötande i kontakten med våra kunder, anhöriga och samarbetspartners. Du har din grundanställning som sjuksköterska/distriktssköterska i vård- och omsorgsförvaltningen. Individuell lönesättning tillämpas, som sjuksköterska/distriktssköterska i interna bemanningsgruppen utgår extra ersättning. Arbetet kräver B-körkort.

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Karlstads kommun ansvarar för barnomsorg, skola och äldreomsorg, men också för samhällsplanering, renhållning, individ- och familjeomsorg, miljö, kultur, fritid med mera. Över 87 000 medborgare är beroende av vårt arbete.