Sjuksköterska/distriktssköterska Natt

Sjuksköterska/distriktssköterska Natt

Som sjuksköterska natt arbetar du konsulterande med hälso- och sjukvårdsinsatser. Du arbetar nära övrig omvårdnadspersonal samt har egna patientbesök. Ditt arbetsområde sträcker sig över hela Karlstad kommun. Du arbetar på individuellt schema.

Kvalifikationer
Du ska vara legitimerad sjuksköterska. Utbildning till distriktssköterska och/eller erfarenhet av kommunalt hälso- och sjukvård är meriterande. Arbetet kräver B-körkort. Arbetet som sjuksköterska/distriktssköterska ställer krav på ett professionellt förhållningssätt och ett gott bemötande i kontakten med kunder, anhöriga och samarbetspartners. Stor vikt läggs därför vid personlig lämplighet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Ewa Sandberg
Telefon 054-540 58 84
Område Karlstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 feb (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemtjänst, trygghetsboende, hälso- och sjukvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor. Vi söker nu sjuksköterskor/distriktssköterska till natten. Hos oss erbjuds du ett varierande, stimulerande och utvecklande arbete inom ordinärt boende, särskilt boende och korttid.