Samordnare - yttre fastighetsskötsel

Samordnare - yttre fastighetsskötsel

Vill du se till att våra skolgårdar, vårdboenden och andra kommunala fastigheter har vackra, säkra och välskötta utemiljöer? Vi söker dig som gillar att hitta nya lösningar, är driven och tycker om att vara spindeln i nätet. Ditt huvuduppdrag bli att samordna och planera skötseln av utemiljön på kommunens fastigheter, såväl sommar- som vinterskötsel. Du kommer att arbeta mot en årsbeställning med de frågor som rör driften av utemiljön på kommunens fastighetsbestånd. Det kan till exempel handla om att se till så att gräset klipps, snöröjningen fungerar som den ska eller att trädgårdar tas om hand på ett bra sätt. Arbetet sker i nära samarbete med övriga funktioner inom kommunen som planerar vilken skötsel som behövs. Uppdraget är nytt och vi är i en nystartsfas vilket gör att du har möjligheten att påverka och vara delaktig i att bygga upp vårt arbetssätt med den yttre fastighetsskötseln. Skötseln sker med upphandlade entreprenörer men även i egen regi och ditt ansvar blir att samordna alla aktörer. I din roll ingår även att ansvara för kvalitetskontroll och avstämning av uppdragen. Du kommer även att ansvara för upphandlingar inom verksamhetsområdet i samarbete med övriga parkingenjörer på enheten. I din roll kommer du även att ha ett nära samarbete med de enheter som ansvarar för gata och fastighet för att skapa så bra utemiljöer för Karlstadsborna som möjligt.

Kvalifikationer
Du har minst tre års yrkeserfarenhet av drift och planering av grönyteskötsel på parkmark, fastighetsmark alternativt kyrkogårdsmark. Du har även en relevant eftergymnasial utbildning som exempelvis landskapsingenjör eller annan utbildning inom den gröna sektorn som vi bedömer är likvärdig. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas i tjänsten behöver du ha lätt för att arbeta självständigt, vara ansvarstagande, noggrann och initiativrik. Att samarbeta med andra och vara serviceinriktad är naturligt för dig. Du är lösningsfokuserad och lyhörd. B-körkort är ett krav.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Elna Forsberg
Telefon 054-540 69 58
Område Karlstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.karlstad.se
Sista ansökningsdag 24 mars (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. På teknik- och fastighetsförvaltningen ansvarar vi för kommunens gator och vägar, naturmark, parker, lekplatser och allmänna platser. Vi ser till att kommunens invånare har rent dricksvatten av god kvalitet, vi bygger och förvaltar kommunens fastigheter och ansvarar även för den interna servicen till kommunens verksamheter. Dessutom är vi med och utvecklar nya bostadsområden och stadsdelar. Avdelningen för offentlig utemiljö ansvarar för den offentliga miljö du upplever i Karlstads kommun. Vi arbetar med gator, parker och allmän platsmark för att skapa en trygg och attraktiv offentlig miljö där människor får goda förutsättningar till en hög livskvalité. Tjänsten är placerad på parkenheten som ansvarar för att förvalta kommunens grönytor, lekplatser, parker och yttre miljöer i kommunens fastighetsbestånd.