Samordnare till Laboratoriet

Samordnare till Laboratoriet

Vi söker en medarbetare som ska vara ansvarig för vår lokal Laboratoriet. Bilen och el-cyklarna ska hanteras, återvunnet material ska tas om hand och en god ordning måste hållas. Inköp av material, packning, distribution och transport av NTA-material ska organiseras och genomföras. Utbildningarna ska organiseras - inbjudningar ska ut, anmälningar ska tas in, fika ska fixas. Statistik och rapporter ska skrivas och hemsidor ska uppdateras. Du ska också regelbundet vara med när grupper/klasser har aktiviteter utomhus.

Kvalifikationer
Vi söker en medarbetare som har en god organisatorisk förmåga, är flexibel och självgående. Eftersom arbetsuppgifterna är väldigt varierande behöver du kunna ta ett stort eget ansvar och vara lösningsorienterad och driftig. Arbetet består både av mycket administration och kräver goda datakunskaper, samtidigt som en del tunga lyft förekommer. En hel del material ska distribueras så B-körkort är ett måste. Du ska ha en pedagogisk utbildning, stora kunskaper i utomhuspedagogik eller dokumenterad erfarenhet av att leda utomhusaktiviteter. Det är meriterande att ha erfarenhet av arbete med NTA.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Maria Holm
Telefon 054-540 35 00
Område Karlstad
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 okt (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud. Karlstads Naturskola och Skolutvecklingsprogrammet NTA är två verksamheter riktat till alla barn och elever i förskola till årskurs 9. Dessa resurser samordnas för alla kommunala enheter av medarbetare som är stationerade på Laboratoriet på Våxnäs. Verksamheterna består främst av kompetensutvecklingsinsatser för pedagoger och genomförande av olika aktiviteter med barn/elever utifrån ett utomhuspedagogiskt perspektiv. Varje år utbildas ca 800 pedagoger, det genomförs ca 360 dagar utomhus med barn/elever och packas och distribueras ca 900 temalådor för NTA .