Rehabassistent till Hemtagningsteamet

Rehabassistent till Hemtagningsteamet

Som rehabassistent i Hemtagningsteamet är du ett stöd till arbetsterapeuter och fysioterapeuter i arbetet kring tidiga bedömningar och intensiv rehabilitering för patienterna i deras hemmiljö. Du är också en del av arbetet med vårdplaneringen.

Kvalifikationer
Du har en pågående fysioterapeut- eller arbetsterapeututbildning minst klar termin 5. Det är meriterande om du har erfarenhet av kommunal- eller landstingsverksamhet. Merparten av din arbetstid är förlagd till patientens hem vilket kräver att du har en god samarbetsförmåga, god kommunikationsförmåga och kan vara flexibel.

B-körkort är ett krav.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Yvonne Nordenberg
Telefon 054-540 55 05
Område Karlstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjukgymnastik & Rehab, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemtjänst, trygghetsboende, hälso- och sjukvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

Vi söker nu en rehabassistent till vårt Hemtagningsteam där fokus är på att skapa trygghet och förutsättningar för ett självständigt liv för våra äldre i samband med utskrivning från sjukhuset.